Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Києві підозрюваний у розбої намагався вчинити самогубство

Зловмисник, який провів у в‘язниці майже 17 років, під погрозою ножа забрав у жінки мобільний телефон, а потім здав у ломбард. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Вже у кімнаті для затриманих він намагався повіситися на простирадлі. 

До чергової частини Святошинського управління поліції звернулася жінка та повідомила, що у неї незнайомець, погрожуючи ножем, забрав телефон. На місце події направили слідчо-оперативну групу. Правоохоронці опитали свідків та переглянули відео з камер спостереження.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко, оперативники встановили, що до злочину причетний раніше судимий за майнові злочини 33-річний мешканець Київщини:

«Чоловік провів у місцях позбавлення волі  17 років. Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального Кодексу України».

Після проведення слідчих дій правопорушника помістили у кімнату затриманих в управлінні поліції. Під час огляду оперативний черговий виявив, що чоловік намагався повіситися на простирадлі. Правоохоронці завадили йому та відразу надали першу медичну допомогу, а потім викликали лікарів.

«Чоловіка госпіталізували, він знаходиться під наглядом, його життю нічого не загрожує»,- зазначив Володимир Ткаченко.

Слідчим відділом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Києва, Наталія Ярема

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X