Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Вінниччині побутовий конфлікт закінчився вбивством, - поліція

Вночі,  8 січня, поліцейські затримали зловмисника за підозрою  у вчиненні  вбивства  41-річного мешканця Теплицького  району.

За словами заступника начальника управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Володимира Плотиці, цієї ж ночі між двома мешканцями села виник ситуативний конфлікт, який переріс в бійку, що мала фатальні наслідки.

За попередньою інформацією, 28-річний мешканець села, який йшов по вулиці разом з дівчиною, побачив, як в нежилому гуртожитку, де напередодні була пожежа,  щось тліє. Він зайшов всередину, щоб не дати розгорітися вогню.

Це побачив 41-річний  односелець, який перебував на вулиці зі своїм товаришем.
Він зробив хлопцю зауваження, між ними виникла сварка, яка переросла в  бійку. Чоловіки, що перебували у стані сп’яніння,  почали завдавати один одному ударів. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий впав на землю, після чого помер. Його опонент, не підозрюючи,  що завдав смертельних ударів,  з дівчиною залишив місце події.

Менш ніж за годину після надходження повідомлення до поліції про загибель людини, поліцейські затримали підозрюваного за місцем проживання.

28-річний чоловік наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, його затримано в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України (за підозрою у вчиненні умисного вбивства).

За цим фактом відкрито кримінальне провадження по ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання  у вигляді позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

Триває розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Вінницькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X