Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Київщині озвірілий підліток бив молодшу сестру пательнею. ФОТО

Напівживу, знесилену, у спідній білизні, знайшли дівчинку вночі працівники Макарівського відділення поліції на території одного з товариств села Калинівка. Сліди волочіння привели поліцейських до господарського вагончика.  

Повідомлення про зникнення 12-річної доньки надійшло до поліції Київщини від жительки смт. Макарів.

Поліція встановила, що 17-річний юнак разом зі своєю меншою сестрою прийшов до свого тимчасового помешкання – вагончика, розташованого в с. Калинівка по гроші, щоб придбати оковитої.

Там хлопець накинувся на дівчинку, почав щосили бити руками і пательнею по голові, доки бідолашна знепритомніла.

Потім він, щоб відвести від себе підозру, безпритомну та напівоголену витягнув її на вулицю та заховав за туалетом. А сам повернувся до вагончика прибрати криваві сліди злочину.

12-річну потерпілу шпиталізовано каретою швидкої допомоги. Лікарі діагностували у неї травму голови, забої кінцівок, тулуба, множинні колото-різані рани та гематоми на обличчі,  садна на шиї, загальне переохолодження.

Працівники поліції затримали зловмисника на місці злочину у порядку ст.. 208 КПК України. Зараз поліція встановлює всі обставини злочину та причини такої жорстокої поведінки неповнолітнього.

За фактом замаху на умисне вбивство малолітньої дівчинки відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Міру  запобіжного заходу на час  досудового розслідування йому обере суд.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X