Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині затримано шахрая, який ошукав жертву на 1,5 млн. гривень

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області затримали шахрая, який ошукав 29-річного дніпрянина на півтора мільйони гривень.

Потерпілий познайомився зі зловмисником у Хмельницькому і той, представившись підприємцем, пообіцяв йому продати 100 ящиків цигарок за вигідною ціною. Але, отримавши кошти, продавець зник, так і не надавши обіцяного товару.

Мешканець Дніпра одразу звернувся за допомогою до поліції, і правоохоронці за кілька днів встановили особу шахрая. Ним виявився 28-річний хмельничанин, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вимагання.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка виявили та вилучили грошові кошти, 6 мобільних телефонів, декілька банківських карток з різних банків, стартовий пістолет та підроблене посвідчення працівника служби безпеки України.

Зловмиснику уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство). У якості запобіжного заходу суд обрав йому тримання під вартою.

Санкція зазначеної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Наразі працівники поліції з‘ясовують, скільки ще людей постраждало від рук шахрая, оскільки у нього вилучили зошит із записами щодо ошуканих громадян. З‘ясувалося, що серед потерпілих є навіть діючі працівники правоохоронних органів.

Поліція Хмельниччини просить  всіх, хто став жертвою аналогічних злочинів, звертатися на лінію 102 або до чергового ГУНП в Хмельницькій області за номером (0382) 69-22-11.

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

X