Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині заарештовано підозрювану у вбивстві іноземного водія-далекобійника

Нагадаємо, тіло 46-річного чоловіка із численними ножовими пораненнями виявили на автостоянці в місті Дунаївці 15 лютого близько 00.20 години і того ж дня встановили та затримали підозрювану у вчиненні злочину. На період досудового розслідування суд взяв жінку під варту. Згідно ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ, їй може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Завдяки вжитим заходам працівники кримінальної поліції у співпраці зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області та за процесуального керівництва прокуратури впродовж дня розкрили вбивство громадянина Туреччини.

Як з’ясували правоохоронці, 46-річний потерпілий працював далекобійником і був знайомий із підозрюваною. 14 лютого близько 23.00 години на вантажівці «IVEKO» він заїхав на автостоянку в місті Дунаївці, а вже опів на першу ночі працівники стоянки виявили тіло потерпілого.

Чоловік помер від значної крововтрати. Йому нанесли близько 20 ударів ножем у голову, шию та тулуб, зачепивши артерію. Він ще зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але по дорозі до будки охорони помер.

Працівники поліції з’ясували, що на стоянку потерпілий приїхав у супроводі жінки. Нею виявилась 23-річна жителька одного із сіл Кам’янець-Подільського району. На пошуки зловмисниці одразу підняли особовий склад Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського відділів поліції, і того ж дня після обіду підозрювану затримали в Кам’янці-Подільському. У скоєному вона зізналась. Свій вчинок пояснила раптово виниклим конфліктом з потерпілим. Ніж, мовляв, знайшла в салоні автомобіля. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. На період досудового розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв підозрювану під варту без права застави.

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X