Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Криваве вбивство у гаражі оперативно розкрила київська поліція

Подія сталася по проспекті Перемоги: мертвого чоловіка в гаражі помітили перехожі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Близько півночі у поліцію надійшло повідомлення, що у Святошинському районі в одному з гаражів виявили чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи територіального та головного управлінь, а також екіпажі патрульних.

На місці події правоохоронці виявили вбитого з ножовим пораненнями шиї і травмою голови, а також чоловіка із закривавленими руками, який виявився власником гаража. Поліцейські опитали свідків та можливих очевидців інциденту.

Особу потерпілого встановили, це – місцевий 45-річний мешканець. Тіло відправили  на проведення судово-медичної експертизи.

«Власника приміщення затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це 58-річний раніше не судимий  місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що до нього прийшов знайомий, вони випивали. Згодом між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Господар вхопив ножа та вдарив товариша в шию, а потім стукнув молотком по голові.  Потерпілий помер на місці», - розповів заступник начальника Святошинського управління поліції Богдан Замула.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X