Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Конотопі поліція розкрила вбивство чоловіка, тіло якого знайшли в річці

Про виявлене тіло невідомого чоловіка в річці до поліції учора увечері повідомив житель одного з сіл Конотопського району.

На вказане місце негайно виїхала слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції на чолі з керівництвом підрозділу та керівництвом ГУНП.

Особу загиблого вдалося встановити досить швидко. Ним виявився 29-річний житель Конотопа, що вже кілька років працював у місцевому приватному фермерському господарстві. Фахівці судово-медичної експертизи та криміналістичної лабораторії ГУНП встановили, що тіло провело у воді кілька днів, а імовірною причиною смерті могла стати колото-різана рана грудної клітини.

"Аби з’ясувати, хто міг бути причетний до  смерті чоловіка, наші працівники проведели цілу низку оперативно-розшукових заходів, - коментує ситуацію Олег Переход, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Конотопської поліції. – Нами відпрацьовувались зв’язки загиблого, його оточення, спосіб життя тощо. І в результаті вдалося встановити, що він тривалий час мав неприязні стосунки з іншим працівником цього ж господарства. Їх причиною були неприємні, в’їдливі, а часто й брутальні вислови самого потерпілого на адресу господині ферми, яка, до того ж, доводилась сестрою його колеги».

Полісмени з‘ясували обставини смерті потерпілого. Виявляється, того вечора між чоловіками знову спалахнула сварка. В запалі потерпілий кинувся на свого опонента з кулаками. У того в руках саме був ніж, яким він і вдарив у груди нападника.

Аби уникнути відповідальності і приховати скоєне, чоловік відвіз тіло загиблого до річки та кинув у воду, сподіваючись, що його ніхто не знайде.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Наразі підозрюваного затримано.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X