Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Закарпатті зловмисники вже не вперше пограбували термінали "I-Box". ФОТО

Близько 3:40 ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Велятино Хустського району невідома особа пошкодила платіжний термінал, а також викрала звідти гроші. 

У результаті злагодженої роботи оперативників Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області та хустських поліцейських було встановлено, що до злочину причетні троє осіб. 

Зловмисників вдалося затримати після скоєння злочину. Особи крадіїв встановили. Це троє мешканців міста Мукачево віком від 24-х до 31-го років. Чоловіки вже не вперше потрапляють у поле зору правоохоронців. Раніше вони фігурували у справах щодо незаконного обігу наркотичних препаратів. Автомобіль «ВАЗ-2110», на якому пересувалися чоловіки, помістили на арештмайданчик. 

У ході проведення першочергових слідчих дій слідчі та співробітники УКР ГУНП в Закарпатській області встановили, що дані особи обгрунтовано підозрюються у серії аналогічних злочинів, скоєних на території кількох районів. Станом на тепер йдеться про 13 випадків. Орудували злочинці на Іршавщині, Виноградівщині, у Мукачеві та обласному центрі. Випадок, що мав місце в Ужгороді, у мережі набув особливого резонансу, адже йшлося про крадіжку з терміналу на автобусній зупинці по вулиці Митна. 

Завдяки плідній співпраці слідчих та оперативників, злочини вдалося розкрити. Дії зловмисників кваліфіковано за статтею 194 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто умисне пошкодження майна та крадіжка з проникненням. 

У справах триває подальше документування злочинної групи та обшуки. Фігурантів затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

За матеріалами ГУНП у Закарпатській області. 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X