Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У поліцейського, який стріляв у харківському метро, знайшли невідому речовину. ВІДЕО

Попередження: на відео присутня ненормативна лексика

 

 

Станція метро «Наукова», що в Харкові, відкрилася  із великим запізненням. А все тому, що вночі тут влаштував стрілянину поліцейський. Про подію повідомили в соцмережах очевидці та опублікували фото та відео.

На щастя в той момент підземка була закрита, тому обійшлося без постраждалих.

Як виявилося, стрілок - 22-річний капрал із відділу поліції в метрополітені. Щоб його вгамувати, на місце події прибули співробітники спецпідрозділу патрульної поліції "ТОР". Вони побачили працівника поліції, який почав стріляти в їх бік. Патрульні застосували свою зброю, затримали та роззброїли неадекватного правоохоронця.

У харківській поліції розповіли, що їм повідомили про подію о 3:50.  На місце стрілянини виїхало керівництво обласного главку, відділення поліції в метро, інспекція, слідчо-оперативна група і психологи.

Інших подробиці інциденту правоохоронці не повідомляють, зазначивши, що всі крапки над «і» має поставити службове розслідування, яке вже розпочали, а винних притягнуть до відповідальності.

Тим часом подію прокоментували в територіальному управлінні ДБР у м. Полтаві.

Так, представник відомства Олександр Білка розповів, що у поліцейського при затриманні вилучили речовину, схожу на психотропний засіб.

В соцмережах опублікували відео стрілянини та затримання правоохоронця. На іншому відео поліцейського вже в кайданках  і явно не при собі допитують його  колеги, яких він ледь не підстрелив.

Сам горе-поліцейський заперечує, що вживав наркотики. Натомість виправдався, що перебував на добовому чергуванні.

За його словами, він начебто помітив сторонніх осіб на закритій станції метрополітену". Він повідомив до чергової частини і закрився в одній з кімнат. А  коли він вийшов з приміщення, зробив кілька пострілів з табельної вогнепальної зброї в сторону спецназівців.

За словами, представника ДБР Олександра Білки, після роззброєння поліцейський  був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а це посягання на життя співробітника правоохоронного органу.

Більше подробиць нічної стрілянини дивіться у вечірньому випуску новин  телеканалу «ЧП.INFO».

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X