Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі судитимуть банду вимагачів та викрадачів людей. ФОТО

Організатор та семеро членів злочинної групи викрали й утримували двох мешканців Мелітополя та вимагали гроші за їх звільнення. Обвинувальні акти стосовно п’яти підозрюваних вже скеровано до суду.

Детективами слідчого управління до суду направлені обвинувальні акти відносно організованої злочинної групи, які протягом 2019 року, викрали та незаконно утримували двох осіб та під загрозою фізичного й психологічного тиску вимагали і отримали грошові кошти.

Під час досудового розслідування встановлено, що організатор групи – мешканець Запоріжжя. До складу угруповання входило семеро осіб - мешканці Михайлівського району та міста Запоріжжя.

Нагадаємо, що у червні 2019 року у Мелітополі зловмисники схопили та вивезли на автомобілі в невідомому напрямку місцевого мешканця. Потім вони шантажували та вимагали  гроші у дружини.

Працівниками Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області встановлена причетність затриманих до скоєння інших злочинів. Так, члени злочинної групи незаконно позбавили волі мешканця Мелітополя та вимагали гроші. А у вересні 2019 року зловмисники у місті Запоріжжя вимагали грошові кошти від чоловіка та намагались викрасти потерпілого. Також встановлено, що у квітні 2019 року один з фігурантів незаконно придбав та зберігав за місцем мешкання карабін «Сайга».

Всім фігурантам було оголошено про підозру.

На час досудового розслідування підозрюваним було обрано запобіжні заходи: тримання під вартою трьом чоловікам, ще двом  - застава у розмірі 115 тисяч гривень.

До суду детективами скеровано обвинувальні акти стосовно організатора та чотирьох членів злочинної групи.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X