Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Запоріжжі СБУ знешкодила міжрегіональну банду наркодилерів. ВІДЕО

У Запоріжжі співробітники Служби безпеки України припинили діяльність міжрегіонального наркоугруповання, учасники якого займалися виробництвом та збутом синтетичних психотропів.

До складу організованої групи входили мешканці Запорізької та Дніпропетровської областей, які вже мають судимості за скоєння злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Нарколабораторію із виготовлення метамфетаміну вони обладнали у квартирі одного з учасників угруповання в Запоріжжі. Компоненти для виготовлення психотропів ділки замовляли через інтернет, а також на спеціалізованих сайтах із продажу хімічних сполук. Готовий «товар» збували оптовими партіями через розгалужену мережу дилерів на території південного регіону, а також відправляли на Донеччину.

За оперативною інформацію, щомісяця зловмисники виготовляли до 2 кілограмів психотропу на понад 2 мільйони гривень за тіньовими розцінками.

Правоохоронці затримали трьох активних учасників угруповання, у тому числі й організатора наркобізнесу на момент підготовки до збуту чергової партії.

Під час проведення 15 одночасних обшуків за місцями проживання, в автомобілях та гаражах наркоділків вилучено майже 50 грамів психотропу, 150 кілограмів прекурсорів, технологічне обладнання та хімічні речовини, 250 тисяч гривень готівки, банківські картки, чорнові записи із даними про замовників і наркотрафік, та інші докази протиправної діяльності групи.

У межах відкритого кримінального провадження затриманим оголошено про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За матеріалами прес-центру СБУ

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X