Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Миколаєві поліція затримала банду торгівців амфетаміном. ВІДЕО

Слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області разом зі співробітниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та за участі бійців роти поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області припинили діяльність організованої злочинної групи, яка займалася незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням та збутом особливо небезпечної психотропної речовини на території обласного центру.

Чоловіки були затримані саме під час реалізації чергової партії амфетаміну, ціна за грам якого складає 500 гривень. Під час огляду автомобіля, на якому підозрювані пересувались, правоохоронцями  були виявлені пакетики різного об’єму із порошкоподібною речовиною, ваги та більше 2000 гривень, отримані за продаж психотропної речовини.

У березні поліцейські отримали оперативну інформацію та почати документувати протиправну діяльність 26-річного оперуповноваженого відділу кримінальної поліції одного з територіальних відділів поліції, який організував систематичне виготовлення та збут амфетаміну, залучивши до злочинної діяльності ще двох чоловіків 28-ми та 35-ти років, безробітних місцевих мешканців.

У гаражному приміщенні члени угрупування облаштували нарколабораторію, де виготовляли психотроп, який потім збували охочим, у тому числі й за допомогою закладок. Попередньо встановлено, що за один місяць зловмисники виготовляли «товару» на суму близько 100 тисяч гривень.

В ході проведених обшуків поліцейські вилучили більше 50 грамів порошкоподібної речовини, грошові кошти здобуті злочинним шляхом, банківські картки, які злочинці використовували для розрахунку клієнтів за товар, чорнові записи, ваги, прекурсори, посуд та інше обладнання для виготовлення наркотичного засобу.

Слідчими встановлено причетність зловмисників до 10 фактів збуту психотропної речовини на території Миколаєва.

Наразі усі члени угрупування затримані у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення затриманим підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», що карається позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X