Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Жахлива ДТП на Майдані Незалежності: водія Land Rover затримали і готують підозру

​​​​Поліція затримала водія джипа Land Rover, який сьогодні на Майдані Незалежності збив на смерть двох пішоходів і завдав травм ще чотирьом. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його словами, сам водій після затримання дав свідчення, що втратив свідомість і втратив контроль над управлінням автомобілем.

Наразі водій затриманий поліцією. У нього беруться проби крові і сечі для перевірки факту, чи не перебував він під дією наркотичних або лікарських препаратів. Драгер на місці трагедії не показав наявність алкоголю в крові. Але більш точні результати дасть аналіз.

В поліції відкрито кримінальне провадження. Слідчі готують чоловікові підозру у порушенні правил дорожнього руху, яке спричинило за собою загибель двох і більше осіб.

Геращенко наголосив, якщо водій був хворим, то не мав права сідати за кермо. Адже правилами дорожнього руху забороняється керувати транспортним засоби у хворобливому стані, у стані втоми, а також перебуваючи під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції та увагу.

"Якщо дійсно цей водій раніше переніс операцію і погано себе почував - ніхто не заважав йому їздити на громадському транспорті, на таксі або користуватися послугами водія", - зазначив Геращенко.

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюватимуть усі обставини та причини цієї смертельної ДТП.

Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X