Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Кривому Розу під час відпрацювання поліцейські вилучили боєприпаси та наркотики. ФОТО

Гранатомет, гранати з запалами до них, пістолети, кастети, понад 100 набоїв, майже 200 трубочок з амфетаміном, понад 50 пакетиків з метадоном, опій та близько 300 грамів канабісу виявили правоохоронці упродовж вихідних днів.

На вулицях Центрально-Міського району міста поліцейські викрили трьох підозрілих осіб, у яких при собі були наркотичні речовини. У двох чоловіків правоохоронці вилучили 99 та 53 трубочки з амфетаміном, а у 20-річного молодика - 53 сліп пакетика з кристалічною речовиною зовні схожою на метадон. 

Також на території Тернівського району поліцейські викрили двох чоловіків з наркотиками. При собі 30-річний містянин зберігав близько 300 гр канабісу, а інший-два шприци з опієм, об’ємом 33 мл. Крім того на території Покровського району поліцейські викрили двох підозрілих осіб з наркотиками.

Того ж дня, правоохоронці провели санкціонований обшук у приміщенні гаража, розташованого у Саксаганському району міста. В результаті слідчих заходів поліцейські вилучили гранатомет «РПГ-26». 

Співробітники поліції на території Метарургійного, Саксаганського та Широківського районів вилучили у трьох місцевих мешканців гранату «ВОГ-25», 58 патронів калібру 7,62 мм та саморобний пістолет.

Днем раніше,19 лютого інспектори ювенальної превенції спільно з патрульними по вул. Петра Калнишевського, в Центрально-Міському районі, виявили підозрілу жінку. Під час перевірки у неї при собі була коробка з патронами калібру 5,45 мм, у кількості 58 штук та запал УЗРГМ. 

Того ж вечора по вул. Глінки правоохоронці зупинили 23-річного громадянина з гранатою «Ф-1», з запалом до неї. У Довгинцівському районі біля однієї зі шкіл правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка, який розгулював з гранатою «ВОГ-25» у кишені.

На території Металургійного району поліцейські вилучили у зловмисника кастет, а по вул. Володимира Великого, що у Саксаганському районі виявили 55-річного містянина з пістолетом травматичної дії та магазином з набоями калібру 9 мм.

Всі вилучені предмети та речовини направлено на експертні дослідження.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження.

За матеріалами ВК ГУНП у Дніпропетровській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн. Отримані гроші за дитину 19-річна горе-мати хотіла витратити на ...

Подія трапилася наприкінці 2023 року в одному із сіл Кременецького району. До співробітників поліції надійшло повідомлення від лікарів п...

За процесуального керівництва Сумської та Шосткинської окружних прокуратур проводяться досудові розслідування за фактами порушення закон...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "О 7-ій ранку ворог наніс ракетний удар по Одесі. Наразі відомо...

X