Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Затятого бойовика так званої "ЛНР" затримала поліція Луганщини. ВІДЕО

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області затримали 54-річного мешканця м. Сєвєродонецька, який з початком антиукраїнського руху на території міста приєднався до лав НЗФ та продовжував службу на керівництво фейкової республіки під час збройного захоплення адміністративних будівель м. Луганська та Луганського прикордонного загону.

В результаті реалізації оперативної інформації, співробітники УКР затримали сєвєродончанина, який приймав активну участь спочатку в організації «антимайданів», а потім в бойових діях проти народу України.

Так, с лютого 2014 року бойовик приймав активну участь у розхитуванні політичної обстановки в м. Сєвєродонецьку, виступав на сходинах громадян з закликами державного перевороту та проведення референдуму.

В квітні вступив до формування бойовиків, які дислокувались у захопленій ними будівлі СБУ. Отримавши камуфляжну форму та автоматичну зброю, здійснював охорону території, прилеглої до СБУ, видавав бойовикам озброєння та боєприпаси, спостерігав за полоненими, які утримувались у будівлі СБУ.

Трохи пізніше, будучи гранатометником, приймав активну участь у боях поблизу смт. Райгородка, у в захопленні військкомату м. Луганська, військової частини №3035 та Луганського прикордонного загону, під час якого були поранені 11 прикордонників.

Після конфлікту зі своїм командиром Павлом Дрьомовим, виїхав до Російської Федерації, у м. Воркута де перебував до 2018 року. Декілька днів тому бойовик за російським паспортом повернувся на територію України та приїхав в м. Сєвєродонецьк, де був затриманий поліцейськими.

Слідчі в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.4 ст.264 КК України, звернулися до слідчого судді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваному обрано запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави. Наразі проводиться досудове слідство, документується злочинна діяльність затриманого, встановлюються його зв’язки.

За матеріалами ВК ГУНП у Луганській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Луганська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X