Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Львівщині обвалився міст, автотраса «Львів-Луцьк» заблокована. ВІДЕО

На Львівщині «втомився» міст. Аварія шляхопроводу трапилася напередодні ввечері у с. Гайок на національній автодорозі державного значення “Львів-Радехів-Луцьк”.

Про це повідомляє поліція Львівщини, оприлюднено фото руйнування.

Автомобільний міст протяжністю 25 метрів пролягає через річку Західний Буг.  Висота у місці руйнування сягає 7-ми метрів.

На щастя, внаслідок аварії обійшлося без жертв та постраждалих. Втім, траса "Львів–Луцьк" повністю не проїзна. Місце обвалу огороджене та встановлено попереджувальні знаки.

Можливі варіанти об’їзду заблокованої внаслідок обвалу ділянки – дорога "Жовква-Червоноград" та дорога "Буськ-Лопатин".

В поліції уточнили, що організовано об'їзд за схемою: зі Львова до міста Кам'янко-Бузька, до міста Жовква далі до міста Червоноград і до міста Радехів. А далі — за звичним маршрутом. У зворотному напрямку діє та сама схема руху.

Великогабаритні транспортні засоби скеровуватимуть на автодорогу « Київ — Чоп». На обїзних шляхах через падіння мосту та поточні ремонти утворилися тянучки.

До слова, "Укравтодор" знав про аварійний стан мосту.

Як пише «Варта 1», про те, що міст біля на трасі Львів-Луцьк може незабаром впасти в безодню, за кілька днів до події писали в соціальних мережах, місцеві жителі.

У пресслужбі "Укравтодору" повідомили, що цей міст було побудовано у 1960 році і відтоді жодного разу його капітально не ремонтували.

 "Понад п'ять років штучна споруда перебувала в передаварійному стані. Минулого року міст був включений до списку Національної програми відновлення мостів - реконструкція переходу була запланована цього року. Роботи повинні початися вже в найближчі місяці", - зазначають в "Укравтодорі".

При цьому тендер на виготовлення проєкту реконструкції влада провела ще у 2020 році. Орієнтовна вартість реконструкції мосту була встановлена на рівні 74 мільйонів гривень.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X