Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Київщині затримали торговця людьми. ФОТО

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з прокуратурою та слідчими Києво-Святошинського відділу поліції затримали 39-річного мешканця столиці саме підчас вербування української дівчини на «роботу» до Туреччини. 

Він придбав квитки на літак сполученням «Київ-Стамбул» та переправив дівчину через пункт пропуску аеропорту до Туреччини.

Правоохоронці з’ясували, що киянин вступив в злочинну змову з громадянином Туреччини та організував схему вербування і переміщення через Державний кордон молодих українок. Зловмисників цікавили дівчата віком від 18 до 30 років з привабливою зовнішністю. Проте замість обіцяної модельної кар’єри в Туреччині на них чекало сексуальне рабство.  

В ході розслідування правоохоронці з’ясували причетність затриманого до ряду аналогічних злочинів. Також під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого поліція вилучила 300 грамів амфетаміну та 500 грамів канабісу. Вилучене направлено на експертизу.

Чоловікові оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання відносно зловмисника міри запобіжного заходу. Затриманому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області. 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X