Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Вінниччині підлітки вкрали з лікарні мідну трубу для постачання кисню ковідним пацієнтам. ФОТО

На Вінниччині поліція встановила, хто вкрав трубу із лікарні, по якій постачався кисень пацієнтам, хворим на коронавірус.

Все сталося у місті Жмеринка у міській лікарні, де лікують хворих на коронавірус. Саме по цій трубі до апаратів ШВЛ надходив кисень хворим у палати.

Труба була мідною, тож, схоже її викрали, аби вигідно збути на кольорові метали.

Зловмисників поліцейські встановили за допомогою системи відеонагляду «Безпечне місто». Ними виявились …підлітки віком 13-ти та 16-ти років.

Неповнолітніх поліцейські опитали в присутності їх батьків. Викрадену трубу неповнолітні зловмисники продали місцевому жителю, а отримані кошти вже встигли витратити на власні потреби.

Тільки дивом під час крадіжки труба не була під тиском кисню, тож ні неповнолітні зловмисники, ні пацієнти лікарні не постраждали.

За фактом крадіжки в поліції розпочато кримінальне провадження, за що передбачено покарання - до 5-ти років позбавлення волі. Враховуючи те, що за такого роду злочин кримінальна відповідальність настає з 14-ти років, до меншого правопорушника будуть вжиті заходи виховного впливу. З відповідним клопотанням слідчий звертатиметься до суду.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X