Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Чернігівщині чоловік отримав підозру у підпалі автівки депутата облради. ВІДЕО

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції вручили повідомлення про підозру 31-річному чоловіку, який днями підпалив автомобіль депутата обласної ради.

Нагадаємо, повідомлення про підпал автівки поліція Прилуччини отримала 28 липня після другої години ночі. Спалахнув позашляховик, який перебував у користуванні директора переробного підприємства, депутата обласної ради. Автівка знаходилася у дворі садиби користувача.

Поліцейські провели огляд місця події та вилучили записи з камер відеоспостереження. Правоохоронці встановили, що єдиною ймовірною причиною пожежі був підпал автомобіля.

У результаті комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 31-річний уродженець Донеччини. Правоохоронці також підозрюють його у підпалі будинку підприємця  у Бориспільському районі Київщини.

Чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі (неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння злочинів на території Харківської області,  в тому числі умисного вбивства), останні півроку жив у орендованих квартирах міста Біла Церква та перебивався тимчасовими заробітками, постійно змінював номери телефону.

Правоохоронці встановили, що після підпалу на Чернігівщині правопорушник направився в Київську область, де його і затримала поліція.

Під час обшуку правоохоронці вилучили у чоловіка декілька мобільних телефонів, сім-картки, банківські картки, ноутбук, патрони до нарізної зброї, гроші тощо.

Поліцейські Чернігівської та Київської областей інкримінують чоловікові умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу (стаття 194 Кримінального кодексу України).

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X