Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Апеляційний суд не допоміг нелюду, який систематично ґвалтував маленьку падчерку

Рівненський апеляційний залишив без змін вирок, який виніс Здолбунівський районний суд 32-річному жителю Рівненського району— довічне позбавлення волі.

37-річна жителька одного з сіл колишнього Острозького району спільно проживала разом із 27-річним уродженцем Острога впродовж кількох років та мали спільну 5-річну дівчинку. Від першого шлюбу у жінки є троє дітей: 10-річна дівчинка та двоє старших синів, які здебільшого мешкали з бабусею та дідусем.

Увечері, 14 червня торік, коли господар оселі захмелілий спав, жінка переглянула його телефон та виявила фото й відео протиправних дій, вчинених відносно її 10-річної доньки. Про це матір негайно повідомила до поліції.

Зловмиснику, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, повідомили про підозру у скоєнні вказаних злочинів та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Поліцейські встановили, що злочинні дії зловмисник вчиняв у період із січня по травень минулого року. У той час, коли цивільна дружина перебувала на добовій роботі, а її сини — у бабусі, спочатку вчиняв розпусні дії та розбещував падчерку, а в подальшому — ґвалтував. Це підтверджується й файлами відео, яке було вилучене та долучено до справи.

Коли ж дівчинка зі сльозами на очах казала, що все розповість мамі — той погрожував.

Сам підозрюваний зізнався у скоєному частково та запевняв, що нічого не пам’ятає, оскільки був у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі зібрали необхідну доказову базу та скерували кримінальне провадження до суду. Невдовзі 32-річний обвинувачений почув вирок — довічне позбавлення волі, що і передбачають санкції інкримінованих статей. 

Попри зухвалість та тяжкість вчинених злочинів, сторона обвинувачення подала апеляційну скаргу. Втім, суд відмовив у задоволенні вказаної скарги та залишив покарання, встановлене судом першої інстанції.

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "Російські терористи продовжують ракетний терор Одещини. З самого ...

У ніч на 20 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Наддніпрянське, Зел...

X