Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Харкові тіло людини знайдено у воді під мостом, вбивство розкрито. ВІДЕО

Тіло громадянина з ознаками насильницької смерті було виявлено у кар'єрі по проспекту Тракторобудівників у Немишлянському районі Харкова.

Невідомого чоловіка у водоймі під мостом виявив перехожий. Харків’янин одразу зателефонував до поліції і розповів про страшну знахідку.

На місці події працювали співробітники карного розшуку, слідчо-оперативна група, криміналісти. 

Експерти виявили у чоловіка пошкодження голови в потиличній області, що й стало причиною смерті.

Як розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області Роман Іващенко, того ж дня оперативники встановили особу чоловіка, який вчинив тяжкий злочин. Зловмисником виявився 34-річний харків’янин, який раніше був судимий за скоєння розбійного нападу. Чоловік мешкав неподалік від місця злочину.

- Оперативники з’ясували, що підозрюваний розпивав із потерпілим спиртні напої. Несподівано між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник пляшкою з-під горілки розбив голову товаришу, приховав його тіло та втік, - зазначив Роман Іващенко.   

Затриманий зізнався у вчиненому злочині та розповів про обставини його скоєння. Йому оголошено про підозру.  Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

На даний час поліцією вживаються заходи щодо встановлення особи загиблого.

Його прикмети: на вигляд 60-65 років, середньої статури, обличчя овальне, ніс прямий довгий, трохи відтопирені вуха, волосся, борода та вуса з просіддю.

Був одягнутий у куртку сіро-чорного кольору, чорні спортивні штани, кросівки синьо-сірого кольору з написом «Ecco».

Шановні громадяни, якщо вам відома інформація про особу загиблого або обставини злочину, просимо повідомити відділ поліції №2 ХРУП №2 за телефоном: (057) 93-50-40 або 102.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X