Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Київщині ревнивець-вбивця намагався спалити тіло своєї жертви. ВІДЕО

До поліції надійшло повідомлення від жительки села Рожни про те, що в одному із житлових будинків на вулиці Шляховій відбулося загорання кімнати, а на підлозі знаходилось обгоріле тіло чоловіка.

Виїхавши на місце події, співробітники поліції Броварщини встановили особу загиблого. Ним виявився 48-річний власник оселі.

Під час ретельного огляду тіла експерти виявили, що не вогонь став причиною смерті господаря. На голові виявили багаточисельні травми.

Як з’ясувалося, до потерпілого в гості прийшли товариш із супутницею. Компанія розпивала спиртні напої, тоді як  45-річний гість приревнував свою знайому до господаря оселі. Внаслідок цього між чоловіками виник конфлікт. Ревнивець схопив дерев’яну палицю та декілька разів вдарив нею товариша по голові, після чого бездиханне тіло відтягнув до іншої кімнати та підпалив.

Під час проведених оперативно-розшукових заходів оперативники Броварського районного управління поліції встановили, що до злочинів причетний 45-річний місцевий житель.

Слід повідомили про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Броварським міжрайонним судом чоловіку обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслету.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X