Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В Охтирці затримано чи то грабіжника, чи то хулігана, який погрожував людям гранатою. ФОТО

До поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що невідомий чоловік причепив гранату "Ф-1" до перемикача поворотів в їх автомобілі, після чого сів за кермо свого транспортного засобу та поїхав у невідомому напрямку. 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка і встановила події цього дня.

Виявилось, що напередодні зловмисник, зупинив двох чоловіків нібито для перевірки документів. Так, як він був одягнутий у камуфльований одяг, у громадян склалося враження про те, що це військовослужбовець. Тому вони безперешкодно надали йому свої документи.

Після чого зловмисник поклав чужі паспорти до кишені та наказав їхати попереду його автомобіля начебто до відділу поліції, що чоловіки й зробили.

Дорогою зловмисник побачив автомобіль Hyundai Tucson, що рухався позаду нього. Тож довго не думаючи перекрив проїзну частину, тим самим змусивши його зупинитись.

У результаті чого між водієм цього автомобіля та псевдовійськовослужбовцем виник конфлікт, у ході якого зловмисник дістав з кишені гранату "Ф-1" та причепив її до перемикача поворотів у чужому автомобілі та поїхав геть.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, менше ніж за годину, працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець, який насправді не є військовослужбовцем.

Наразі його затримано.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 «Хуліганство», ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», ч. 4 ст. 186 «Грабіж» та ч. 3 ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» Кримінального кодексу України.

За матеріалами поліції Сумської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X