Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліцейські затримали двох наркодилерів у Новограді-Волинському та Житомирі. ФОТО

Оперативники обласного Управління боротьби з наркозлочинністю попередили здійснення закладок метадону в обласному центрі.

А в Новограді-Волинському у порушника публічного порядку правоохоронці вилучили 40 згортків з психотропними солями. Тривають досудові розслідування.

– Ми перевірили наявну інформацію про те, що 32-річний житомирянин може розповсюджувати наркотичні речовини. Вказаного чоловіка оперативники виявили на одній з вулиць обласного центру, де він якраз зробив так звану закладку із 5 нарковмісних «цукерок». Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучені ще понад 20 таких згортків. За цінами «чорного ринку» вартість виявлено становить близько 20 тисяч гривень, - повідомив начальник Управління боротьби з наркозлочинністю в Житомирській області ДБН  НПУ Вадим Савчук.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського районного управління ГУНП, працівники якої задокументували всі обставини. За попередніми висновками, речовина у згортках зовні схожа на метадон, що є важким наркотичним засобом.   

Вилучене направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Триває досудове розслідування.

Того ж дня у м. Новограді-Волинському дільничні офіцери, залучені до профілактичного відпрацювання райцентру, звернули увагу на чоловіка, який розпивав алкоголь на зупинці громадського транспорту.

Правоохоронці припинили правопорушення, а під час спілкування з 26-річним звягельчанином звернули увагу на його нервову поведінку. У результаті поверхневого огляду у чоловіка були виявлені 40 згортків з білою кристалічною речовиною, попередньо, психотропними солями.

Всі обставини зафіксовані працівниками слідчо-оперативної групи місцевого райвідділу поліції.

У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до розповсюдження заборонених речовин.

Нагадаємо, що за подібні протиправні дії передбачено покарання – позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

За матеріалами поліції Житомирської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X