Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Житомирщині засуджено водія, який на смерть переїхав пішохода та позбавився тіла жертви

За публічного обвинувачення прокурорами Бердичівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, та залишення його у небезпеці.

Вироком суду чоловіку призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки 6 місяців та стягнуто заподіяну моральну і матеріальну шкоду на суму понад 240 тис. грн.

Прокурори у суді довели, що смертельну ДТП скоїв 45-річний житель Бердичева.

Так, рухаючись вранці, близько 04:00 год по дорозі неподалік місцевого ринку, проявив неуважність і безпечність та наїхав на пішохода, який лежав на проїжджій частині вулиці. Унаслідок ДТП неповнолітній отримав значні тілесні ушкодження, від яких помер.

Однак водій, аби приховати скоєне, відніс потерпілого до торгових рядів місцевого ринку та залишив хлопця без допомоги, а сам покинув місце ДТП.

Виявили тіло неповнолітнього ранкові відвідувачі ринку. Цинізм скоєного викликав значний резонанс серед мешканців Бердичева.

Стороною обвинувачення було надано суду у сукупності достатньо беззаперечних доказів, які ґрунтувалися на показах свідків та результатах низки експертиз.

Свою вину засуджений визнав у скоєному вже наприкінці судового розгляду. Також добровільно сплатив потерпілій стороні 130 тис. грн заподіяної моральної і матеріальної шкоди.

За матеріалами Житомирської обласної прокуратури

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X