Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві чоловіка засуджено за вбивство товариша через ревнощі, - поліція

Нагадаємо, що взимку 2021 року до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у квартирі на бульварі Вацлава Гавела вони виявили тіло чоловіка із ножовим пораненням грудей. Тоді на місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, патрульні поліцейські та судово-медичний експерт для встановлення усіх обставин.

У ході проведення першочергових слідчих дій працівники поліції з’ясували, що під час застілля зловмисник приревнував свою цивільну дружину до товариша, через що в них виникла суперечка. Згодом, коли конфлікт не вийшло вирішити словами, правопорушник вдарив чоловіка кухонним ножем у груди. Від отриманого поранення 47-річний потерпілий помер на місці.

Поліцейські затримали 29-річного киянина, а також вилучили з місця події ніж, який направили на проведення відповідної експертизи.

З’ясовано, що затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбійних нападів та крадіжок в інших районах столиці.

 Зібравши усі необхідні докази, поліцейські завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом до суду для прийняття рішення по суті.

Вироком Солом’янського районного суду міста Києва за вчинення вбивства чоловіку призначено покарання у виді дев’яти років позбавлення волі.

Окрім цього, на підставі ч. 1 ст. 71 Кримінального кодексу України - призначення покарання за сукупністю вироків, було вирішено  частково приєднати невідбуте покарання за вчинення крадіжки у Святошинському районі та остаточно призначити зловмиснику покарання у виді десяти років ув’язнення.

За матеріалами поліції Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X