Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі затримано нелюда, який вбив та закопав власного батька. ФОТО

Пошуки безвісти зниклого жителя міста Запоріжжя тривали майже тиждень. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що пенсіонера жорстоко вбив рідний син, а тіло закопав на території домоволодіння. Зловмисника затримано. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Днями на спецлінію «102» Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що його товариш тривалий час не виходить на зв’язок.

Цього ж дня за фактом зникнення літнього запоріжанина слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та негайно розпочали слідчо-розшукові заходи.

Оперативники та слідчі поліції міста провели санкціонований обшук за адресою зниклого. У результаті, на території заднього двору правоохоронці виявили закопане тіло 74-річного чоловіка з ознаками ножових поранень.

Правоохоронці з’ясували, що пенсіонер проживав разом із 46-річним сином. Наприкінці жовтня між чоловіками раптово виник конфлікт, під час якого син завдав батьку декілька ударів ножем у серце. Тілесні ушкодження призвели до його смерті на місці події. Аби приховати злочин, зловмисник закопав тіло позаду їх житлового будинку.

Фігуранта затримано. Йому повідомлено про підозру у скоєнні вбивства. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

У разі визнання вини судом, підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Запорізької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X