Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі поліція розкрила вбивство чоловіка, тіло якого було знайдено у колодязі. ФОТО

До відділу поліції № 4 Запорізького РУП зі служби 102 надійшло повідомлення від мешканки Комунарського району про те, що в колодязі на прибудинковій території сусідів виявлено тіло людини.

На вказану адресу прибули керівники територіального підрозділу, слідчо-оперативна група, криміналістична служба, працівники сектору кримінальної поліції та представники ДСНС.

Під час обстеження місця події та прилеглої території поліцейські виявили на дні вигрібної ями замотаний у поліетиленові пакети труп невідомого чоловіка.

У результаті проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці з’ясували особу померлого. Ним виявився 47-річний запоріжанин без постійного місця мешкання.

Попередньо встановлено, що у квітні 2022 року загиблий проживав у пари місцевих мешканців. У ході спільного розпиття спиртних напоїв між співмешканцем власниці оселі та померлим раптово виникла сварка, в результаті якої чоловік кухонним ножем наніс своєму опоненту два удари в область паху та стегна. Після скоєного ліг спати. А на ранок виявив, що його квартирант помер.

Щоб приховати сліди злочину, зловмисник обернув тіло у поліетиленові пакети, замотав скотчем та за допомогою співмешканки скинув у вигрібну яму на території свого домоволодіння. Після цього погрожував жінці вбивством, якщо вона комусь розповість про скоєне.

Поліцейські встановили, що чоловік вже відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини.

За допомогою працівників ДСНС тіло загиблого вилучено та направлено на судово-медичну експертизу.

За фактом злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, слідчим ВП № №4 Запорізького РУП під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Наразі йому повідомлено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами поліції Запорізької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X