Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція довершила розгром міжрегіональної банди переправників ухилянтів за кордон. ФОТО

До поліції надійшла інформація про те, що 27-річний чоловік та 49-річна жінка, діючи в групі з невстановленими особами, організовують незаконне переправлення чоловіків через державний кордон України в районі селища Солотвино Тячівського району Закарпатської області в обхід міжнародного пункту пропуску «Солотвино».

У ході досудового розслідування встановлено ще одного організатора - 33-річного харків’янина, на картку якого надходили грошові кошти за переправлення осіб до Республіки Молдова.

Під час проведення спеціального слідчого експерименту працівниками відділу поліції на території селища Вашківці Чернівецької області на відстані 3 км до державного кордону України та Республіки Молдова затримані 22 і 29-річні чоловіки, які безпосередньо повинні були здійснити переправлення особи через кордон. Зловмисники затримані.

22-річному порушнику, який безпосередньо довіз «клієнта» до дамби, повідомлено про підозру. Йому загрожує до 9 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

У порушників вилучені паспорти, мобільні телефони, посвідчення водія громадянина Румунії з ознаками підробки, транспортні засоби та інші речові докази.

49-річній жінці, яка надавала поради, вказівки та контактувала з іншими учасниками групи, повідомлено про підозру. Санкцією статті передбачена відповідальність до 5 років позбавлення волі.

Стосовно 33-річного порушника встановлено, що він перебуває поза межами України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у встановленому законом порядку.

За матеріалами поліції Харківської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X