Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Херсоні поліція вилучила у затриманого драгдилера значну партію наркотиків. ФОТО

В Херсоні поліцейські вилучили у місцевого мешканця психотропні речовини на суму понад 50 тисяч гривень

Працівники херсонського Управління по боротьбі з наркозлочинністю разом зі слідчими відділу поліції з обслуговування Корабельного району перекрили канал постачання психотропних речовин наркозалежним жителям міста.

Зловмисником виявився 28-річний місцевий мешканець. Його затримали одразу після отримання посилки з черговою партією амфетаміну. Нині наркозакладник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За збут наркотиків йому загрожує 8 років ув’язнення. 

За словами начальника підрозділу з боротьби з наркозлочинністю на території Херсонщини Євгенія Ротаєнка, під час проведення стабілізаційних заходів на території обласного центру оперативники отримали інформацію про те, що 28-річний житель селища Комишани займається збутом канабісу та психотропів. Як виявилося, зловмисник реалізовував наркотики шляхом здійснення закладок на території Корабельного району. Також поліцейські встановили, що амфетамін чоловік замовляє он-лайн та отримує через відділення одного з поштових операторів. Вчора, 07 березня, фігурант був затриманий після отримання чергової посилки. Під час огляду бандеролі поліцейські виявили 175 пакетів із розфасованим амфетаміном, загальною вагою 150 грам. За цінами «чорного ринку» вартість психотропної речовини становить близько 51 тисячі гривень. 

Також в ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили місцезнаходження 13 закладок, які зловмисник зробив напередодні. За кожну закладку фігурант отримував 100 гривень. 

Як повідомив начальник місцевого підрозділу поліції Володимир Пісоцький, наркозбувач був затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу в виді тримання під вартою.

За матеріалами поліції Херсонської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X