Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Запоріжжі ревнивець у припадку люті мало не забив на смерть знайомого

Місцевий мешканець напідпитку приревнував свою цивільну дружину до товариша по чарці. Щоб поставити суперника на місце, чоловік наніс йому тілесні ушкодження, від яких той знепритомнів. Завдяки оперативному реагуванню поліцейських на повідомлення, потерпілий не помер на місці події, а був вчасно госпіталізований. За скоєнний злочин зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення.

Подія сталася в Хортицькому районі міста. На спецлінію 102 надійшло повідомлення від 27-річної запоріжанки про те, що її співмешканець чинить відносно неї домашнє насильство.

Прибувши на місце виклику, поліцейські підрозділу «Поліна» почали складати протокол на сімейного кривдника. При огляді квартири в одній із кімнат правоохоронці виявили непритомного чоловіка. Привести до тями його не вдалося, тому поліцейські викликали бригаду швидкої допомоги. Медики виявили у потерпілого травму голови та доставили його до місцевої лікарні для подальшої госпіталізації.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що при спільному вживанні алкоголю фігурант приревнував 27-річного знайомого до своєї цивільної дружини. Ревнивець наніс своєму опоненту чисельні удари ногами та кулаками в область голови, тулуба та кінцівок. Від отриманих травм чоловік втратив свідомість. Потім кривдник перейшов до «виховання» своєї співмешканки.

Також встановлено, що фігурант пів року тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

За ухвалою Хортицького районного суду зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою без права внесення застави.

За матеріалами поліції Запорізької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X