Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині засуджено кривдника жінки, яку врятував ії 3-річний син

На Хмельниччині до 10 років ув’язнення засудили 53-річного розбійника6

Нагадаємо, подія сталася 12 грудня минулого року в одному із сіл на Ярмолинеччині. Ввечері 53-річний чоловік зайшов на територію домогосподарства, і скориставшись відсутністю сторонніх осіб, проник до пташника, звідки намагався викрасти качок.

Та 34-річна господиня дому, яка вийшла на крик птиці, завадила зловмиснику. Чоловік же кинувся на жінку: спочатку вдарив потерпілу кулаком, потім взяв металевий лом і завдав ним декілька ударів потерпілій по голові, а за тим почав душити.  

У пошуках мами до хліва зайшов 3-річний син потерпілої. Хлопчик почав просити розбійника відпустити маму. Той дослухався і пішов геть, наказавши нікому не розповідати про те, що сталося.

Швидку та поліцію викликав чоловік потерпілої, який невдовзі повернувся додому. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правопорушником виявився житель сусіднього села, який допомагав потерпілій по господарству за окрему платню. 53-річний чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та злочини, вчинені проти життя та здоров’я. 

Оскільки підозрюваний переховувався, його було оголошено в розшук. Оперативники знайшли його за 10 днів на Івано-Франківщині.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав зловмисника винним за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та засудив його до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

За матеріалами поліції Хмельницької області 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X