Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Маріуполі поліція за годину розкрила подвійне вбивство

Зловмисник напав з ножем на свою співмешканку та друга, запідозривши їх у зраді. Від ран 29-річний чоловік загинув на місці, а 26-річна жінка померла в лікарні. Підозрюваний втік, але був затриманий впродовж 30 хвилин.

До поліції надійшло повідомлення від мешканців одного з багатоповерхових будинків, які повідомили, що з сусідньої квартири чути сильний галас та крики.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Кальміуського відділення поліції.

Прибувши на місце, поліцейські виявили за вказаною адресою тіло чоловіка та поранену жінку. Потерпілу у тяжкому стані було доставлено до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

Опитавши свідків події та перевіривши місце злочину, оперативники спільно з патрульною поліцією впродовж години встановили та затримали зловмисника на одній з вулиць Маріуполя.

Ним виявився 29-річний співмешканець жінки, а за сумісництвом – її колишній чоловік. Встановлено, що під час вживання спиртних напоїв між подружжям та другом родини сталася сварка на ґрунті ревнощів. З метою помсти зловмисник завдав своєму товаришеві та колишній дружині удари ножем.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X