Перейти до основного вмісту

Авторська колонка

Ракицький у російському Зеніті. А як же патріотизм!?

Валентин Щербачов заслужений журналіст України, спортивний коментатор

Усі статті

    Я вважаю, що Ярослав Ракицький вчинив так, як вважав за потрібне. Тенденція у нього вже була давно до цього вчинку, адже він не раз казав, що проти подій в країні, проти того, як ми живемо. Багато хто із футболістів, які жили з «Шахтером» казали, що раніше жили шикарно, зараз – гірше.

   З точки зору патріотизму, все ж таки Ракицький – етнічний українець, і так ставитися до своєї держави – недопустимо. Хоч це і його особиста думка. До цього рішення ставляться негативно більшість його колег, його співклубників.                                            Я думаю, що такого гравця викликати до збірної не слід, навіть якщо будуть якісь проблеми. Ця ситуація дасть можливість іншим гравцям зайняти своє місце у збірній. Втрата такого «видатного» гравця не нашкодить нашій збірній.

  Ярослав Ракицький підросте, набереться досвіду і сам зрозуміє, що він зробив, ідучи на великі гроші і залишаючи свою Батьківщину. Такі як він має зараз підтримувати свою Батьківщину і грати тільки за її команди. Тому у мене тільки негативне ставлення до цієї ситуації.

Думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст цієї публікації.
X