Skip to main content

Add new comment

Чаварга Микола…

Такі люди пройшли через величезний стрес. Хто зараз скаже, чиєї вини було більше - влади (антиукраїнської), чи самої людини. Чому антиукраїнська влада допустила агітаційну вахканалію московитської пропаганди на території України? Між украми (русичами) і московитами є принципіальна і величезна різниця. Після війни московити жорстоко судили тих, хто був в полоні, на окупованих німцями землях, на роботах в Німеччині, хоча то була не їх вина, а вина москвитської влади, яка "героїчно" допустила німців до Волги, до Москви і до Ленінграда, дозволила німцям забиратити українську молодь на роботи в Німеччині.

Тих, хто повернувся на наш бік, треба відправити не в тюрми, а на лікування і відпочинок, особливо на Західну Україну -- хай самі побачать, як їх обманювала московитська путінсько-геббельсівська пропаганда, і якими насправді є бандерівці. В тих санаторіяї їм треба ще прочитати короткі лекції з історії України. після цього, якщо вони захочуть піти воювати на нашому боці, їм треба це дозволити (і після відповідної прискіпливої поведінки, звичайно).

Окрім того, їм треба сказати, що після другого Майдану до влади прийшов переважно не український етнос, і звинувачуючи владу, звинувачувати українців можна тільки в їх сліпоті, а особливо треба звинувачувати українських розумово і морально неповноцінних, надзвичайно продажних журналістів. В Україні найбільш продажними і тупими виявилися все-таки журналісти, звідси і сліпота нашого народу, який у час важкої війни готовий голосувати за професійного Клоуна, який є маріонеткою Коломойського. Це є ганьба на всю планету.
350 років бути в полоні, а вийшовши на свободу, піти воювати проти свободи свого народу!!!
Ми не можемо бути такими, як московити (бо московити - чужі люди, та вони й не зовсім люди, тільки 14 % з них є людьми, які засуджують війну) ми повинні прощати тих, хто розкаявся.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
X