Skip to main content

Add new comment

Вася

Давайте розберемось хто такі педофіли. Педофіли - це люди у яких є сексуальний потяг до дітей молодше 13 років, неофіційно кажучи допубертатного періоду, будь-якої статі. При тому що самому педофілу має бути більше 16-18 років. Хоча маю визнати що деякі дівчата в 12 років виглядають на 16, це не вважається педофілією, скоріше звичайна любов до малоліток (німфеток).
Принципова різниця в тому що з 13 років діти перетворюються в дорослих, тобто готові до продовження роду, інстинктивно вони вже можуть подобатися, тут питання скоріше моралі і закону різних країн, в деяких вже одружуються, так само як і в диких племенах. Це не педофілія.
Педофілам подобаються діти, без натяку на сексуальність, тобто збуджує саме те що вони не зрілі. Я б відніс це до хвороби, а точніше нервового розладу. Можливо вони самі в дитинстві були жертвами, що й вплинуло на їх психіку в подальшому.
Саме другу категорію я б ставив на облік і в поліцію і в лікарню, не виставляючи його психом на загал звичайно ж. За умови розповсюдження даного матеріалу повинна бути відповідальність обов'язково. Першу категорію я б вважав правопорушниками, але максимум відбирав би матеріали еротичного характеру, якщо немає факту розповсюдження або присутності на фото чи відео. Розповсюдження теж буває різним - кинути на сайт, продавати масово, продавати власного виробництва, скинути другу... Якщо я скину товаришу зі словами: "дивись що ці виродки роблять", а мене за це посадять, буде теж не правильно.
Що стосується завантаження, я б прирівняв до перегляду.
Коротше, не садив би, відбирав би і ставив на облік, а любителів німфеток попереджував словами про протизаконність.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
X