Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Київська поліція повідомила подробиці затримання підозрюваних у вбивстві біля метро "Видубичі". ВІДЕО

Зловмисники під час сварки побили потерпілого та, щоб приховати сліди злочину, спочатку зіштовхнули його на проїжджу частину, а потім перерізали пляшкою горло. Триває досудове розслідування.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу станції метро «Видубичі» лежить тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, кінологи та судово-медичний експерт.

«В ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили особу загиблого, а також події, які передували злочину. З’ясувалося, що 38-річний потерпілий та його два товариші на вулиці неподалік столичної підземки розпивали алкоголь. Через образи потерпілого між ними виник конфлікт. Під час словесної перепалки двоє зловмисників завдали ударів у голову киянину, від яких той втратив свідомість», - розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Печерського управління поліції Максим Саприкін.

Аби приховати сліди злочину,  зловмисники зіштовхнули приятеля з пагорба. Після цього вони розбили пляшку та перерізали йому горло.

«За кілька годин працівники карного розшуку спільно із дільничними офіцерами поліції затримали обох підозрюваних на одній зі станцій метрополітену. Ними виявились – 29-річний мешканець Херсонської області та 18-річний уродженець Одеси, раніше судимі за майнові злочини. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - додав правоохоронець.

Наразі слідчі Печерського управління поліції повідомили фігурантам про підозру. Їм загрожує до п'ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Слідчі подали до суду клопотання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X