Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція повідомила подробиці затримання учасників резонансної стрілянини. ВІДЕО

 

 

Дніпровська поліція розкрила подробиці резонансної перестрілки, яка сталася напередодні у місті.

Нагадаємо, у Дніпрі кілька чоловіків відкрили стрілянину поблизу зупинки громадського транспорту. Як повідомляє «Дніпро оперативний», події розгорталися неподалік школи школи №89.

24 лютого близько 17-ї години на вулиці Титова зупинився «Мерседес Гелендеваген» (G клас) біля машини патрульної поліції: люди в джипі повідомили, що їх переслідують. В цей час під'їхав Toyota Land Cruiser, звідки вийшли чоловіки зі зброєю і відкрили вогонь.

Конфлікт стався між двома групами людей, а в перестрілці брали участь п'ятеро, стріляли із травматичної зброї.

Попередньо, 3-є людей дістали вогнепальне поранення. А автомобіль Toyota Land Cruiser з місця пригоди зник. Для упіймання стрілків по місту вводили оперативний план "Сирена".

В ході спецоперації було проведено понад 20 обшуків та вилучено 6 автомобілів, на яких пересувались затримані. Вночі о 1:30 біля ресторану "Репортер" учасників стрілянини затримали. Інших – схопили ще в лікарні, куди їх госпіталізували із пораненнями.

У поліції розповіли, що конфлікт був побутовим  і не пов’язаний з бізнес-інтересами, ймовірно до всього причетна жінка, якої не було на місці події. До того ж усі учасники стрілянини – родичі і громадяни України, втім у ЗМІ вказують на азербайджанське коріння родини.

Жертвою нападників виявився місцевий бізнесмен Ельтон Вахідов і члени його сім'ї. Підприємець займається роздрібною торгівлею тютюновими виробами. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє "Інформатор".

В результаті нападу поранення отримав Вахідов і двоє його синів - у одного поранення шиї, у інших - ніг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Всім  учасникам конфлікту загрожує від 3 до 7-ми років позбавлення волі. Сьогодні всім затриманим планується вручення повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Крім того, перевірятимуть дії патрульних поліцейських, які опинилися в епіцентрі стрілянини та не досить швидко зреагували на стрімкий розвиток подій.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X