Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Харкові клієнти відомого ювелірного магазину вимагали його закриття і повернення грошей. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Для перегляду відео натисніть на зображення

Для перегляду відео натисніть на зображення

У Харкові клієнти відомого ювелірного магазину, розташованого на Павлівській площі, домагалися його закриття і виплати грошей, заявляючи, що схема роботи “закладу” є “пірамідою”. Конфлікт стався напередодні. Людям сказали, що компанія збанкрутувала і виплат не буде, пише Харків Times.

В поліції повідомили, що  до них звернулася продавчиня ювелірної крамниці  і заявила, що біля будівлі зібрались близько 50 осіб з вимогами зачинити магазин. Роздратовані харківяни пробили колеса в чотирьох автомобілях, що були припарковані біля магазину. На даний час їх власники встановлюються.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції та спецпризначенці.

Також до поліції із заявою звернувся 38-річний чоловік та повідомив, що невідомий, знаходячись в цьому ж магазині, відібрав у нього гроші.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство) та встановлюють всі обставини події.

Харківські активісти повідомили, що на разі магазин опечатали правоохоронці, і закликали людей приходити писати заяви в поліцію.

Водночас, видання LIGA.net повідомило, що йдеться про B2B Jewelry – бренд, під яким працює мережа фірмових магазинів ювелірного заводу “Шарм”, розташованого в містечку Ладижин під Вінницею. Бренд з’явився влітку 2018 року, але вибухове зростання проекту почалося влітку-восени 2019-го.

У салонах клієнтам пропонували кешбек (повернення коштів) за покупки. Його сума перевищувала вартість куплених прикрас, його обіцяли виплачувати поступово протягом року.

Також у магазинах мережі пропонувалися сертифікати з надзвичайно великою прибутковістю, забезпечені золотом або сріблом. Договори з клієнтами компанія не підписує, фіскальні чеки в магазинах відсутні.

За даними Генпрокуратури і податківців, співвласники B2B Jewelry підозрюються в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, і використанні схеми виведення готівки через фіктивний благодійний фонд.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X