Перейти до основного вмісту

ДТП

Вже 4 загиблих у жахливій ДТП на Столичному шосе: у лікарні померла 10-річна дитина. ВІДЕО

Тест на драгер водієві, який спричинив ДТП

Для перегляду відео натисніть на зображення

Трагічні наслідки моторошної дорожньо-транспортної пригоди на Столичному шосе, у якій загинуло ледь не вся багатодітна родина.

На жаль, до 3-ох жертв аварії додалася ще одна – лікарі не змогли врятувати 10-річного хлопчика, який отримав тяжкі травми під час ДТП.

Нагадаємо, страшна автотроща сталася увечері неділі, 12 липня за 5-кілометрів від столиці з боку селища Козин.

За даними поліції, водій не впорався з кермуванням свого "Мерседеса" і протаранив Mercedes Sprinter. Після того вилетів на зустрічну смугу і лоб у лоб ударив у Hyundai.  Після цього "Мерседес" викинуло на узбіччя в паркан.

Внаслідок ДТП автомобілі й уламки було розкидано по всій дорозі.На місці події працювали рятувальники, медики, поліція та багато небайдужих очевидців трагедії.

У автотрощі Hyundai фактично розірвало, у ньому миттєво загинули батько родини, який був за кермом, його дружина  та 8-річна донька. Двох хлопчиків 10- і 12-ти років у критичному стані було госпіталізовано. За життя останнього ще борються лікарі.

Тим часом 39-річний водій горезвісного «Мерседеса» уцілів. Зясувалося, що винуватець ДТП був п'яним, у його крові виявили 1,32 проміле алкоголю, також мав ознаки наркотичного сп’яніння. Це показало освідування, відео якого зявилося у мережі.

Наразі керманич «Мерседеса», що за даними різних ЗМІ, перебуває в угоні, перебуває в лікарні.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження.  У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини та причини цієї смертельної автопригоди.

Наразі слідчі готують повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Також поліцейські разом із прокуратурою клопотатимуть про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Винуватцю ДТП загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавленням волі.

Більше подробиць дивіться у сюжеті випуску новин на телеканалі «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближ...

Напередодні, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Воробʼївка Новгород-Сіверського...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ-Чоп у селі Зубра Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, ...

Аварія сталася в с. Надросся Погребищенської міської громади. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла SPARK не впорався ...

На дамбі неподалік села Благодатне зіткнулися вантажівка, рейсовий автобус та легковик. Попередньо встановлено, що 42-річний водій в...

X