Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині молодики засуджені за подвійне вбивство та підпал будинку. ФОТО

Нагадаємо, 16 квітня 2018 року близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від рятувальників про те, що під час гасіння пожежі в приватному будинку у селі Солобківці Ярмолинецького району виявлено тіла двох людей.

Поліцейські з‘ясували особи померлих. Ними виявилися 82-річна власниця домогосподарства та її 70-річний знайомий. На тілах загиблих були ознаки насильницької смерті, що дано підстави працівникам поліції припустити, що мало місце подвійне вбивство з корисливих мотивів та підпал майна з метою укриття слідів злочину. В подальшому це підтвердили і результати судово-медичної експертизи.

До розслідування та пошуку злочинців щоденно задіювалось близько сотні поліцейських не лише з Ярмолинецького відділу поліції, а й з сусідніх райвідділів та обласного управління. 

На початковому етапі коло підозрюваних налічувало понад 70 осіб. Крок за кроком правоохоронці зменшували кількість підозрюваних з‘ясовуючи мотиви, перевіряючи алібі. В результаті під підозрою залишилося двоє чоловіків 29-ти та 26-ти років, які працювали різноробочими у місцевого приватного підприємця.

Після вчинення злочину вказані особи залишили межі області та переховувались на території Житомирської області, де їх і затримали.

Як з’ясувалось, злочин вони скоїли у стані алкогольного сп’яніння з метою наживи. Та, не знайшовши в будинку нічого цінного, обмежились старенькими аудіоколонками і мобільним потерпілої.

Стороною обвинувачення в суді було повністю доведено винуватість вказаних осіб.

Вироком суду першої інстанції зловмисникам було призначено покарання у вигляді 14 та 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проте це рішення було оскаржено в апеляційному порядку і вбивці отримали максимальне покарання — довічне позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X