Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Донеччині судитимуть нелюдів, які викрали та катували ветерана АТО, - поліція

Аби змусити чоловіка вступити до кримінального угруповання, рецидивісти викрали потерпілого на очах у його сім’ї. Слідчі ГУНП в Донецькій області притягнули до відповідальності організатора злочину та трьох його спільників. Наразі вони перебувають під вартою та чекають на вирок суду.

Члени злочинного угруповання були затримані поліцейськими управління карного розшуку та слідчого управління за силової підтримки спецпідрозділу КОРД та процесуального керівництва прокуратури Донецької області.

Злочин було скоєно 15 травня близько 00:30 у Покровську. Четверо зловмисників напали на вулиці на 21-річного чоловіка, який був учасником бойових дій під час АТО. Свідками події стали двоє його рідних, але нічого не змогли вдіяти.

Нападники вивезли заручника у невідомому напрямку, де жорстоко катували. Після цього полоненого викинули біля місця, де викрали.

Наразі слідчі обласного управління поліції зібрали всі докази протиправної діяльності фігурантів та направили провадження до суду.

Всі четверо членів угруповання обвинувачуються у цілій низці кримінальних правопорушень,. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відомо, що на момент затримання організатор злочину - 28-річний мешканець Покровська, був обвинувачений у вбивстві людини та чекав на вирок суду. За цим фактом суд виніс рішення – 9 років за гратами.

А інший спільник – громадянин Азербайджану, хотів втекти від покарання та був оголошений у розшук. За цей час він здійснив ще один злочин –наніс чоловіку тілесні ушкодження, що призвели до смерті. Поліцейські затримали зловмисника.

За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X