Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Харкові чоловіка затримали за серійні напади на аптеки та кредит-кафе. ВІДЕО

25 жовтня об 11:30 до чергової частини Московського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у відділенні кредитної установи по вулиці Валентинівській невідомий чоловік під загрозою предмета, схожого на пістолет, заволодів грошима у розмірі 4800 гривень та втік.

Схожі випадки сталися кількома днями раніше в Індустріальному, Немишлянському та Шевченківському районах Харкова.

Так, 22 жовтня близько 13:50 до Індустріального відділу поліції надійшла  інформація про те, що до кредит-кафе по проспекту Олександрівському зайшов невідомий чоловік віком близько 30 років та під загрозою предмета, схожого на пістолет, заволодів грошима на суму більше 5700 гривень.

Через дві години схожа за прикметами людина зайшла до приміщення аптеки на проспекті Московському у Немишлянському районі Харкова та в аналогічний спосіб під загрозою застосування предмета, схожого на пістолет, відкрито заволоділа грошима на суму 6 тисяч гривень.

24 жовтня об 11:36 зловмисник зайшов до аптеки по проспекту Науки у Шевченківському районі міста. Погрожуючи пістолетом провізору,він  заволодів грошима з каси у сумі 2800 гривень.

В ході проведення спільних оперативних заходів працівники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області разом із оперативниками Московського, Немишлянського, Індустріального та Шевченківського відділів поліції встановили, що усі ці злочини скоїла одна і та ж особа.

Як розповів заступник начальника-начальник кримінальної поліції Московського відділу поліції Андрій Шевченко, оперативникивідпрацювали записи з камер відеоспостереження на об’єктах, де були вчинені злочини, та отримали прикмети правопорушника.

- Одразу після скоєння зловмисником чергового злочину у Московському районі Харкова поліцейські вийшли на його слід. Через 3 години розшукуваного затримали у місті Валки. Чоловік прямував до Полтави, щоб сховатися від переслідування правоохоронців, - зазначив Андрій Шевченко. – Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час огляду співробітники поліції виявили та вилучили у чоловіка  пневматичний пістолет, гроші та одяг, в якому він вчинив злочин.

Поліцейські з’ясували, що чоловік місяць тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння шести аналогічних розбоїв у місті Києві.

На даний час харків’янину повідомлено про підозру. вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Слідчі дії тривають.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 10 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 33...

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

X