Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині постане перед судом підозрюваний у кривавому подвійному вбивстві

Нагадаємо, 28 липня цього року, близько 19:00 години, до Шепетівського відділу поліції звернувся житель села Серединці із повідомленням про ймовірне вбивство своєї 58-річної сусідки та її 64-річного співмешканця.

Чоловік розповів, що сусіди другий день не з’являлися на вулиці і це його занепокоїло. Тоді він заглянув у вікно і побачив на ліжку тіла потерпілих, а у кімнаті — закривавлені стіни.

На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група Шепетівського ВП, експерти, спеціалісти із Головного управління Нацполіції.

Як виявилось, будинок був замкнений ззовні. Коли правоохоронці зайшли всередину, виявили на ліжку тіла господарів із численними тілесними ушкодженнями.

Під час спілкування із жителями села поліцейські встановили, що до потерпілої декілька місяців тому із Запоріжжя приїхав брат, який теж жив у цьому будинку.

І не дарма кажуть, що злодія тягне на місце злочину. Адже буквально за 15 хвилин поліцейські побачили чоловіка за будинком на городі. Спочатку він запевняв, що випадково тут опинився, але під час спілкування стало зрозуміло, що саме цей чоловік причетний до вчинення подвійного вбивства.

Як з’ясували слідчі, конфлікт між потерпілими та зловмисником виник близько пів на восьму вечора 26 липня. У ході суперечки він схопив молоток і спочатку убив сестру, а потім і її співмешканця, після чого зачинив будинок ззовні і зник з місця події. Добу чоловік переховувався на закинутій пожежній станції, а потім, за його словами, зголоднів і повернувся в село.

Зловмисника затримали. Увесь час досудового розслідування він перебував під вартою в СІЗО.

Наразі обвинувальний акт уже направлено на розгляд Шепетівського міськрайонного суду. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X