Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Харківщини викрила інтернет-крамницю, яка активно торгувала наркотиками. ВІДЕО

Щотижня зловмисники збували близько 350 закладок з психотропною речовиною. Орієнтовний обіг коштів складав близько 100 тисяч гривень.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що організували незаконний бізнес 24-річна дівчина та 31-річний чоловік. Зловмисниця виконувала функції оператора та виводила гроші на банківську картку, чоловік займався збутом наркотичних речовин та робив закладки.

Зловмисники розповсюджували наркотичні засоби та психотропні речовини на території міст Харкова, Мерефи Харківської області та Полтави.

Також поліцейські встановили, що до протиправної діяльності причетна 49-річна мешканка міста Мерефа, яка надала фігурантам власну банківську картку для виводу коштів.

Співробітники поліції провели санкціоновані обшуки за місцями мешкання фігурантів.

В ході обшуку поліцейські виявили 26 згортків з психотропною речовиною PVP, загальною вагою 26 грамів, 6 пристроїв для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, 25 порожніх зіп-пакетів із залишками кристалічної речовини, мобільні телефони, ноутбук, SIM-картки мобільних операторів зв’язку, банківські картки, чорнові записи з продажу психотропної речовини.

В автомобілі «Mazda Premacy», який був у користуванні 31-річного зловмисника, виявлено 2 пристрої для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин. На транспортний засіб накладено арешт.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X