Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Нещадно побили молодика з вадами та викинули на вулицю помирати - у Тернополі затримано підлітків

Невідомого чоловіка без свідомості з переохолодженням важкого ступеня та численними тілесними ушкодженнями до реанімаційного відділення госпіталізувала бригада екстреної медичної допомоги. Потерпілого у дворі будинку виявила вранці двірник.

Після огляду медики констатували, що у чоловіка множинні забої голови та тіла, обмороження обох стоп, оскільки він був без взуття.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У ході перевірки з'ясувалося, що потерпілий - житель Тернополя 1997 року народження. Він має інвалідність з дитинства. Чоловіка в гості разом з товаришем запросили неповнолітні друзі - сімнадцятирічні хлопець та дівчина, жителі Чортківського району.

Молоді люди розпивали спиртні напої, а потім між ними виник конфлікт. Неповнолітні почали завдавати удари 26-річному знайомому - били по голові та тілу руками та ногами, ременем й шваброю. Коли чоловік втратив свідомість, вони винесли його тіло у двір будинку і залишили там. Потерпілий пролежав на морозі всю ніч і лише вранці його побачила прибиральниця.

Слідчі разом з оперативниками карного розшуку Тернопільського райуправління поліції встановили дітей, які побили чоловіка.

Неповнолітнім оголосили підозру.

За дані правопорушення дітям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Тривають слідчі дії.

За матеріалами поліції Тернопільської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Від початку доби на фронті відбулося 69 бойових зіткнень. Найбільша активність ворога наразі на Покровському та Куп’янському напрямках. ...

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом пору...

Про це голова Харківської ОВА "▪️ 17:35 м. Харків, Київський та Салтівський райони. Внаслідок обстрілу КАБами 1 людина загинула, 7 по...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X