Skip to main content

ПОДІЇ

У Тернополі касирка банку помилково видала клієнтці грошей набагато більше, ніж потрібно. ФОТО

Прикрий випадок стався із касиркою одного із банків у Тернополі. Вона помилково  видала клієнтці завелику суму коштів під час обміну валют. Помітила це запізно, коли та пішла.

Розгублена працівниця банку вирішила звернулася за допомогою до соцмереж. У спільноті Facebook «Загубив. Знайшов. Тернопіль» у  Анастасія Шеремета опублікувала пост із фото дівчини, яку, на щастя, зафіксували камери відеоспостреження.

«Усі ми помиляємось. Втомлюємось, особливо в такий нелегкий і нервово-психологічний час як зараз. Касир з досвідом роботи 20 років, усе завжди було добре. Варто бути свідомими і чесними», - написала вона.

На щастя, дівчина знайшлася і відгукнулася. Виявляється, вона помітила невідповідність лише ввечері, коли вже банк не працював. Планувала повернути різницю на наступний день.

 «Жінка написала мені працівники банку видихнули і змогли спокійно заснути. Я рада, що моя інтуїція не підвела, Люди є хороші і ця Жінка саме така. Поступила совісно і чесно!»-  написала  Анастасія Шеремета.

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Тернопільська

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

17-го лютого Аліна відпочивала з друзями на природі поблизу села Угриничі. Близько 14-ї години дівчина відійшла у ліс, однак назад не по...

X