Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Поліція Чернігівщині розшукала розбійників, які жорстоко пограбували стареньку. ВІДЕО

Нещодавно до Коропського відділення поліції повідомили про розбійний напад на 84-річну місцеву жительку. Уночі двоє чоловіків у масках вдерлися через вікно до будинку старенької, зв’язали її та жорстоко били, вимагаючи аби господиня віддала гроші.

Не витримавши тортур, пенсіонерка вказала на схованку із заощадженнями. Непрохані гості винесли з хати 10 тисяч гривень і мобільний телефон господині, щоб вона не викликала поліцію.

Медики діагностували у бабусі травми голови та численні гематоми обличчя, рук і спини. Пропозицію медиків госпіталізуватися пенсіонерка відхилила, сказавши, що вдома й стіни лікують.

Слідчо-оперативна група Коропського відділення поліції опитала потерпілу, зібрала всю наявну інформацію і речові докази та приступила до пошуків нападників. На допомогу місцевим оперативникам прибули колеги з управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

Проаналізувавши факти, оперативники дійшли висновку, що цей злочин – справа рук «гастролерів». Кримінальна поліція залучила до розкриття злочину сучасні технічні засоби, в тому числі, й можливості системи відеоспостереження «Мережа безпеки». Так вдалося вирахувати автомобіль, яким пересувалися зловмисники.

В ході спецоперації поліція вийшла на слід розбійників і за силової підтримки бійців «КОРД» затримала двох раніше судимих мешканців Сумської області, які зізналися у скоєному.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів правоохоронці виявили та вилучили речові докази - ордени та медалі потерпілої та мобільний телефон. Поліція також арештувала автомобіль, на якому зловмисники пересувалися до та після вчинення злочину.

Наразі одному з розбійників повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про повідомлення про підозру його подільнику та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

за матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом поточної доби відбулося понад 90 бойових зіткнень. Ситуація на фронті залишається складною, водночас, контрольованою Силами ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Росіяни завдали ударів по Куп’янському району — є загиблі ...

Поо це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 14:59 м. Харків. Шевченківський район. Влучання КАБ. По...

По це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій облас...

Уночі 19 травня 2024 року російські окупанти атакували Україну 37-ма ударними безпілотниками типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько...

X