Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Іноземцю, який збив на острівці безпеки 4-ох людей у Харкові, повідомили підозру. ФОТО

22-річному громадянину Ємену, який спричинив масштабну аварію у Харкові і зніс на острівці безпеки 4-ох людей, повідомлено про підозру.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ, страшна ДТП трапилася 7 листопада. На  перехресті пр. Науки та вул. Космічної іноземець за кермом Volkswagen на величезній швидкості (за попередніми даними - 120 км/годину) влетів в «острівець безпеки», де стояли 4 пішоходи.

Трьох людей, серед яких був 9-річний хлопчик, з переломами і серйозними травмами госпіталізували до лікарні. Одна жінка, орієнтовно 50-ти років, впала в кому.

Водію проведено освідування на предмет наявності алкоголю або наркотичних речовин в крові, остаточні результати в прокуратурі обіцяють пізніше.

Водію наразі інкримінують «порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження». Йому загрожує від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Також вирішується питання про направлення до суду клопотання про обрання запобіжного заходу. Проводяться необхідні слідчі дії.

Станом на зараз, одна з постраждалих із вкрай важкою черепно-мозковою травмою в комі на ШВЛ - лікарі від неї не відходять. Хлопчик - з множинними переломами рук, ніг та іншими, але життя його нічого не загрожує. Решта постраждалих - вдома.

Про це повідомив перший заступник голови харківської міської ради Ігор Терехов на своїй сторінці у Facebook.

«Я дуже сильно попрошу керівництво правоохоронних органів, щоб з особливою ретельністю перевірити інформація про те, чи було це гонками по центральному проспекту Харкова. Якщо так - то другий учасник цього "змагання" теж повинен понести відповідальність», - відзначив він.

В МВС повідомили, що винуватець ДТП вже потрапляв у поле зору поліції. У цьому році він притягувався до відповідальності, він напав на дівчину із ножем, але вийшов під заставу в 105 тисяч гривень.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За добу ударів по м. Харкову не зафіксовано. Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали 27 населених пунктів Харківщини: Пет...

Упродовж минулої доби, 11 травня 2024 року, підрозділами протиповітряної оборони півдня України знищено 5 російських розвідувальних БпЛА...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі:  "Впродовж доби окупанти 542 рази вдарили по Запорізькій...

Розпочалася вісімсот дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксова...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X