Skip to main content

ПОДІЇ

На Черкащині шукають рибалку і дитину, які провалилися під кригу на Дніпрі

Трагедією завершилася нерозважлива рибалка у плюсову температуру на Черкащині. У селі Бучак напередодні під кригу провалилися 3-оє людей, зокрема дитина. Про це повідомляє ДСНС.

Двоє рибалок із Канева приїхали порибалити на Дніпрі. Ймовірно, вони прибули на авто, яке стояло на березі. Із собою вони взяли маленьку дитину 2010 року народження.

За свідченнями очевидців, нещастя сталося близько 16:30 на відстані близько 250 м від берегу. Під кригу провалилися 3 особи.

Рятувальники розпочали пошуки потопельників ще напередодні. Вже сьогодні о 10:35 водолази знайшли тіло однієї загиблої людини. Його мають упізнати.

Втім, доля решти невідома, пошукові роботи тривають.

Рятувальники нагадують, що найближчими днями у регіонах України синоптики прогнозують підвищення температури повітря. Водночас лід на річках поступово втрачатиме свою міцність, тому виходити на нього дуже небезпечно.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Черкаська

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

17-го лютого Аліна відпочивала з друзями на природі поблизу села Угриничі. Близько 14-ї години дівчина відійшла у ліс, однак назад не по...

X